ÜNİ 101 Üniversite Yaşamına Giriş dersi, derse katılım ve yoklama hakkında [Güncelleme: 20.09.2021]

Üniversitemize yeni katılacak öğrencilerin üniversite yaşamına uyum süreçlerini kolaylaştırmak için tasarlanan ve ortak zorunlu dersler arasında bulunan “Üniversite Yaşamına Giriş” dersi etkinliği 20-24 Eylül 2021 tarihleri arasında canlı yayınlar, asenkron videolar ve yüz yüze etkinlikler şeklinde yapılacaktır. Ders ile ilgili detaylı bilgi uni101.hacettepe.edu.tr portalında yer almaktadır. Yeni kayıt yapan ve dersi daha önce programına almamış öğrencilerimize duyurulur.

Uzaktan yapılacak tüm etkinliklerin bağlantı adresleri uzaktan öğretim yönetim sistemi olan evdekal.hacettepe.edu.tr üzerinde yeralmaktadır. ÜNİ 101’in yürütüleceği 20-24 Eylül 2021  tarihlerinde ilgili etkinliğin canlı yayınlanacağı saatte bağlantıya tıklayarak etkinliğe katılmak mümkündür.

21 Eylül  de başlayacak UNİ 101 kapsamında yapılacak olan bölüm tanıtımlarında bölüm tanıtımına katılan öğrencilerin yoklamasını evdekal.hacettepe.edu.tr adresinden girişte tantım dersini veren tarafından bildirilen kodu (08071967) kullanarak yapmaları gerekmektedir.