İnsan Hakları Anabilim Dalı LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI GİRİŞ SINAVLARI Hakkında Bilgilendirme

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İnsan Hakları Anabilim Dalı Lisansüstü Programları Giriş Sınavları 2 oturum halinde yapılacaktır.

Yazılı Sınav (Yüksek Lisans ve Doktora pogramları için) 01.10.2020 Perşembe günü 09.30'da başlayacaktır.

Sözlü Sınav 02.10.2020 Cuma günü Doktora programı için 09.30Yüksek Lisans programı için 13.30'da başlayacaktır.

Sınavlar Edebiyat Fakültesi binası A Kapısından ulaşılabilen Felsefe Bölümü Dersliklerinde yapılacaktır.

Yüksek Lisans programı için Giriş Sınavına Katılabilecek Adayların Listesi

Yüksek Lisans programı için Giriş Sınavına Katılabilecek Uluslararası Adayların Listesi

Doktora programı için Giriş Sınavına Katılabilecek Adayların Listesi

Sağlık önlemleri gereği:

Adayların bina ve sınavın yapılacağı alanlara giriş ve çıkışta fiziksel mesafeye dikkat etmesi zorunludur ve adayın sorumluluğundadır.

1. Sınıflarda oturma düzeni ayarlanmış olup, adayların sınıflarda yalnızca belirtilen alanlarda sınavlarını gerçekleştirmeleri sağlanacaktır.

2. Maskesiz hiçbir adayın sınavın gerçekleştirileceği sınıflara girmesine izin verilmeyecektir.

3. Sınıflara girmeden önce kontrol amaçlı olarak adayların vücut ısısı ölçülecektir.

4. Sınıflara yiyecekle girilmesine izin verilmeyecektir. Adaylar isterlerse yanlarında içecek (su, kahve, vs) ile sınava girebilirler.

5.  Tüm sorular için Felsefe Bölümü Sekreterliğine gelinmeden, +90 312 297 83 00 aranabilir.

Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü
Beytepe - ANKARA