Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü
DERS ALMA KURALLARINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİK HAKKINDA Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın Duyurusu

2019-2020 Bahar yarıyılı kayıtlarında yeni otomasyon sisteminde ders alma kurallarında aşağıdaki değişiklikler yapılmış olup, ekle-sil haftasında uygulamaya geçilecektir.

1. Öğrenci önceki sınıflarda hiç almadığı veya başarısız olduğu zorunlu dersleri almak zorunda olup, bu kredi ile kayıt kesinleştirilebilir veya maksimum krediye kadar bulunduğu sınıfın zorunlu veya seçmeli dersleriyle önceki sınıfların seçmeli derslerini alabilir. Kredisi yeterli olması halinde bir üst sınıftan ders alabilir.

2. Sistem, öğrencinin I. ve II. sınıf zorunlu İngilizce derslerini (İNG 127-128-111-112-137-138-211-212-237-238) bu kayıt dönemine özel olarak üzerine almaya zorlamayacaktır.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı