Mezuniyet Töreni Hakkında Bilgilendirme [Güncelleme: 14.09.2021]
Mezuniyet töreninin yapılacağı gün, tören alanında SADECE daha önceden Cübbe Satın almak için ödeme yapan ve dekont ibraz eden öğrencilerimize cübbe teslimi yapılacaktır.
Mezuniyet Töreni için tören provasına katılmak zorunludur.

Fakültemizin 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 17 Eylül 2021 Cuma, 17:00-20:00 saatleri arasında Beytepe Açık Hava Tiyatrosunda yapılacaktır.

Mezuniyet töreni provası ise aynı gün (17 Eylül 2021 Cuma) saat 13:00’da Beytepe Açık Hava Tiyatrosunda yapılacaktır. TÖREN PROVASINA KATILIM MECBURİDİR.

Pandemi COVID-19 koşulları nedeniyle Üniversite Yönetiminin aldığı karar doğrultusunda Mezuniyet Törenine sadece aşı programına dahil olan ve ikinci doz aşısını tören tarihinden en az 15 gün önce olmuş ya da tören tarihinden en çok 48 saat öncesine ait PCR negatif testini beyan edebilen mezun ya da mezun durumunda olan son sınıf öğrencilerimiz ile aynı şartlara sahip en fazla 2 (iki) yakını katılabilecektir. Törene katılım için HES kodu sorgulaması ve aşı durum bilgisi kontrolü yapılacaktır. Tören alanına girişlerde görevliler tarafından AŞI KARTI kontrolleri yapılacaktır.

Tören alanına girişte yapılacak kontrollerde hastalık taşıdığı tespit edilen veya taşıma ihtimali olduğundan şüphelenilenler derhal karantinaya alınacak ve doğrudan hastaneye sevk edilecektir.

Bu koşulları sağlayarak törene katılmak isteyen mezunlarımızın ve mezun durumda olan son sınıf öğrencilerimizin; adı, soyadı, öğrenci numarası, mezuniyet durumu (mezun/mezun olacak) ve yılı, iletişim (GSM No, e posta adresi) bilgileri ile yukarıda bahsedilen koşullara uygun olarak en fazla 2 (iki) yakınının adı ve soyadı bilgisini (varsa engellilik durumunu) 15 Eylül 2021 Çarşamba, saat 12.00'a kadar hufelsefemezuniyet@gmail.com hesabına bildirmeleri gerekmektedir.

UYARI!: 15 Eylül 2021 Çarşamba gününden sonra mezuniyet töreni için kayıt yapılamayacaktır.

Mezuniyet töreni canlı olarak Hacettepe Kurumsal Youtube Kanalından (https://www.youtube.com/c/HacettepeKurumsal) yayınlanacaktır. Törene katılamayacak ancak canlı yayını takip edecek ve törende isminin okunmasını isteyen mezunlarımızın ve mezun durumda olan son sınıf öğrencilerimizin de bilgilerini yukarıda belirtildiği şekilde 15 Eylül 2021 Çarşamba saat 12.00'a kadar hufelsefemezuniyet@gmail.com hesabına bildirmeleri gerekmektedir.

Cübbe satın almak için Sıhhiye Yerleşkesinde bulunan Hacettepe Store şubesi ziyaret edilebilir.

Veya Hacettepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının Halk Bankası Hacettepe Ankara Şubesi nezdinde yer alan TR11 0001 2001 5410 0006 0003 76 iban numaralı hesabına 125,00.-TL (dekont açıklamasında ad, soyad ve kep-cübbe satın alım bedeli yazılarak) yatırılarak dekont ile birlikte bölüm başkanlığından cübbeler teslim alınabilir.

Mezuniyet töreninde kullanmak üzere cübbe ödünç almak için Hacettepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının Halk Bankası Hacettepe Ankara Şubesi nezdinde yer alan TR11 0001 2001 5410 0006 0003 76 iban numaralı hesabına 70,00.-TL (dekont açıklamasında ad, soyad ve kep-cübbe ödünç alım bedeli yazılarak) yatırılarak, dekont ile bölüm başkanlığına başvurulabilir.

Tören alanına kendine ait cübbesi olmadan ya da cübbe satın almak için dekontunu yanında bulundurmadan girmek isteyenler, girişteki kontroller esnasında sorun yaşayabileceğinden, bu konuda özellikle hassasiyet gösterilmesi önerilmektedir.

Mezuniyet töreni tarihinde ayrıca tören alanında SADECE  daha önce cübbe satışı için ödeme yapmış ve dekont ibraz edebilecek mezun öğrencilerimize cübbe teslimi yapılabilecektir. Tören alanında cübbe sayısının yeterli olmama ihtimaline karşın öğrencilerimizin, tören gününden önce Bölüm Başkanlığından cübbe temin etmeleri önerilir.

Tören alanında cübbe Ödünç verilmeyecektir

Bölüm Başkanlığından ödünç alınan cübbeler tören tarihinden itibaren en geç 3 gün içerisinde teslim edilmelidir.

Ödünç alınan cübbelerin temizlenerek teslimi, mezunlarımızın sorumluluğundadır.

Cübbeler ile ilgili yeni planlamalar olduğunda bölüm web sayfasındaki duyurular alanından bilgi paylaşılacaktır.

Törene katılan mezunlarımıza Katılım ve Başarı Belgesi verilecek olup, Diplomalar mezuniyet töreninde teslim edilmeyecektir.  Diplomaların teslimi ile ilgili bilgilendirme, Bölüm web sayfasındaki duyurular alanından takip edilebilir.