2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılı sonu itibariyle azami süresini dolduran ve mezuniyet koşullarını sağlayamayan öğrencilerin Ek Sınavları hakkında

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılı sonu itibariyle 5 yıllık, 4 yıllık ve 2 yıllık programlarda azami süresini dolduran ve mezuniyet koşullarını sağlayamayan ön lisans, lisans öğrencilerine, Üniversitemiz Senatosu’nun 19/08/2021 tarih ve 2021-247 sayılı kararı ile belirlenen uygulama ilkeleri kapsamında alıp başarısız oldukları (F1-F2-F3) tüm dersler için  ek sınavları bilgi yönetim sisteminde (BİLSİS) öğrencilere tanımlanmıştır.

Ek sınav öğrencileri ek sınavlarının birincisini 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı genel sınav döneminde, diğer öğrenciler ile birlikte kullanacaklardır.

Öğrencilerimizden Ek Sınav hakkını kullanacakların, genel sınav döneminde sınav takvimlerinde sorun yaşamamaları için, öğrenci bilgileri ile hangi derslerden ek sınav hakkından yararlanmak istediklerini felsefe@hacettepe.edu.tr e-posta hesabına iletmeleri rica olunur.