2021-2022 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ve törende kullanılacak Kep, Cübbe, Şal Hakkında

Fakültemizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 29 Haziran 2022 Çarşamba, 18.00-20.30 saatleri arasında Beytepe Açık Hava Tiyatrosunda yapılacaktır.

Mezuniyet töreni provası ise aynı gün (29 Haziran Çarşamba günü) 14.00-16.00 saatleri arasında Beytepe Açık Hava Tiyatrosunda yapılacaktır.

Mezuniyet törenine mezun ya da mezun durumunda olan son sınıf öğrencilerimiz ile yakınları katılabileceklerdir.

Törene katılmak isteyen mezunlarımızın ve mezun durumda olan son sınıf öğrencilerimizin; adı, soyadı, öğrenci numarası, mezuniyet durumu ve yılı, iletişim (GSM No, e posta adresi) bilgilerini (varsa engelli durumunu veya protokol bilgisini) 20 Haziran Pazartesi gününe kadar Bölüm mezuniyet töreni sorumlularına hacettepefelsefemezuniyet@gmail.com e-posta adresi üzerinden bildirmeleri gerekmektedir. 20 Haziran Pazartesi gününden sonra mezuniyet töreni için kayıt yapılamayacaktır.

Mezuniyet törenimiz canlı olarak Hacettepe Üniversitesi’nin Youtube kanalından yayınlanacaktır. Törene katılamayacak ancak canlı yayınımızı takip edecek ve törende isminin okunmasını isteyen mezunlarımızın ve mezun durumda olan son sınıf öğrencilerimizin de bilgilerini yukarıda belirtildiği 20 Haziran Pazartesi gününe kadar Bölüm mezuniyet töreni sorumlularına (hacettepefelsefemezuniyet@gmail.com) bildirmeleri gerekmektedir.

• Cübbe satın almak isteyen öğrencilerimiz, törenlerde kullanmak için teslim almak istedikleri kep, cübbe ve şalları (takım halinde) 250 TL karşılığında Hacettepe Store'den temin edeceklerdir. Satın alım işlemleri için bölüme başvurulmayacaktır.

• CÜBBE KİRALAMAK isteyen öğrencilerimizin, törenlerde kullanmak için teslim almak istedikleri kep, cüppe ve şallar (takım halinde) için 250 TL depozito ücreti yatırmaları gerekmektedir. Dekontlar bölüm mezuniyet töreni sorumlularına elden teslim edildiğinde kiralanan cübbeler bölümden temin edilecektir. Kiralanan cübbeler törenden en geç bir gün sonra bölüm mezuniyet sorumlularına teslim edilecektir. Depozitolarını geri almak isteyen öğrencilerin aşağıda yer alan Bilgilendirme Formu ve Depozito İade Formu’nu okuyup eksiksiz doldurarak bölümümüze teslim etmesi ve ödemelerini bilgilendirme formuna göre yapmaları gerekmektedir. Kiralanan cübbelerin bölüme geri verilmemesi ya da hasarlı geri verilmesi durumunda ücret iadesi yapılmayacak, cübbeler satın alınmış sayılacaktır.

Tören alanında öğrencilerimize sadece teşekkür belgesi verilecektir, diplomalar teslim edilmeyecektir. Diploma teslimi ile ilgili ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

İlişik Kesme Formu

Kep, Cübbe ve Şal Bilgilendirme Formu